Reklamní předměty vám zajistí úspěch u klientů

Posted by redakce on 22.11.2016 in Články, Inzerce |

Spokojený zákazník rovná se vracející se zákazník. A právě proto chce mít každý obchodník u svých klientů úspěch. Reklamní předměty pomáhají dosáhnout vyšších tržeb, spokojenosti zaměstnanců i obchodních partnerů. Možnosti jsou při tom velmi široké.

Prakticky jakýkoli produkt v našem životě se může stát reklamním předmětem. Stačí na něj jen nanést logo či slogan společnosti a poté jej darovat. Mnohem více nákladově efektivní ale je nechat si vytvořit celou sadu reklamních předmětů od specializované firmy.

Možnosti reklamních předmětů

Mezi nejoblíbenější a nejznámější dárkové předměty patří reklamní propisky. Za jejich plošným rozšířením stojí především velmi výhodná cena a jistá míra praktičnosti.

Druhým velmi známým reklamním předmětem jsou pak trika s potiskem, která jsou velmi oblíbená mezi firmami, neboť pomáhají u zaměstnanců posilovat firemní identitu. Trika jsou často objednávána ve vysokých počtech, což umožňuje dosáhnout velmi atraktivního poměru kvality a ceny.

Netradiční reklamní předměty s potiskem

Existují reklamní předměty, které dokážou nejenom potěšit, ale především příjemně překvapit. Mezi takové lze zařadit speciální vybavení pro sporty, například softshellové bundy, outdoor batohy, létající talíře, vybavení k vodě. Vybrané produkty navíc mohou být ekologické a vyrobené z recyklovaného materiálu.

Mezi další netradiční předměty můžete zařadit různé elektronické gadgety, dalekohledy, rádia, sluchátka, deštníky, antistresové hry, pokladničky a jiné. Existují i speciální reklamní předměty vhodné jako dárek pro vysoce ceněného obchodního partnera. Jde například o luxusní dárková pera Parker a Waterman, na které můžete nechat vygravírovat vzkaz či logo.

propaq-1

S výběrem reklamních předmětů vám pomůžeme

Pokud přemýšlíte nad volbou ideálního reklamního předmětu pro vaši příležitost, kontaktujte reklamní agenturu Propaq.cz. Společnost má v nabídce na 10000 reklamních předmětů a její specialisté vám rádi pomohou při výběru.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 70 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Copyright © 2024 SLUZBY.informaceZde.eu
Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.