Odborná záchrana dat nám ušetří spoustu starostí

Posted by Jana Magulová on 18.3.2014 in Články |

Spolehlivá záchrana dat

Notebooky se staly nepostradatelnými asistenty při práci i partnery při zábavě. A protože nic není věčné a ani nikdo není dokonalý, tak se velmi často stává, že přijdeme o svá nezálohovaná data a nebo budeme z nějakého důvodu potřebovat servis notebooků. Odborná záchrana dat a servisy notebooků jsou tu proto, aby nám ušetřily mnoho starostí.

Záchrana dat od servisu notebooků ABAX

Harddisky, USB disky, DVD a CD jsou citlivé nosiče dat a mohou se snadno poškodit. Pokud dojde k jejich poškození, nemůžeme se dostat ke svým souborům a datům. Ale díky tomu, že existuje profesionální záchrana dat, tak se naštěstí o tato data nemusíme bát a můžeme si zajistit jejich profesionální záchranu. To můžeme udělat v pohodlí svého domova, odkud odešleme jednoduchý poptávkový formulář a pak už jen počkáme na odvoz notebooku nebo datového nosiče do servisu notebooků ABAX. Transport je pro zákazníky servisu ABAX zdarma.

Diagnostika datových nosičů je v servisu notebooků ABAX prováděna do dvou pracovních dnů, ale můžeme využít expresní záchrany dat, kdy se provádí obnova dat do 24 hodin. Než se technici pustí do opravy, odsouhlasíme jim za obnovu dat cenový návrh. Pokud se rozhodneme, že návrh nepřijmeme, dopravu ani jiné poplatky navíc neplatíme. Odborná záchrana dat nám zajistí bezpečnost dat i souborů a jejich ochranu před zneužitím. Svou zakázku můžeme na internetových stránkách sledovat 24 hodin denně.

Servis notebooků všech značek

opravy notebookůVyhledávanou službou je také servis notebooků. Servisní centrum ABAX provádí servis notebooků za stejných podmínek jako profesionální záchranu dat. Jedná se o servis notebooků všech značek, pocházejících z České republiky i ze zahraničí. Průměrná doba opravy notebooků probíhá tři pracovní dny, ale opět lze využít expresní službu do 24 hodin. V případě, že je součástí objednávky odvoz k opravě, spolehlivá doprava následuje druhý pracovní den. Další výhodou je mnohem nižší cena opravy i servisu, než by byla v případě servisu značkového.

Servis notebooků vždy na dosah

Spolehlivý servis notebooků nablízku se vždy hodí. Profesionální servis notebooků s dopravou z celé republiky je rychlý, pohodlný a cenově výhodný. Záruka na všechny opravy a diskrétnost je samozřejmostí. Největší záštitou jsou zkušení servisní technici a jejich skvělé reference.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 70 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Štítky: ,

Copyright © 2024 SLUZBY.informaceZde.eu
Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.